"Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX"


Syarat2 penyertaan

1. Letak banner di atas dan link kan ke entri ni.

2. Buat satu entri pasal entri ni dengan tajuk "Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX".

3. Blogwalking ke setiap blog peserta yang join segmen ni dan tinggalkan message "blogwalking dari blog ReX" kat shoutbox diorang.

4. Nak follow ke tak blog aku ngan peserta laen, ikut sker hati korang. Tiada paksaan mahupun penderaan yang akan dilakukan ke atas korang.

5. Tinggalkan link korang kat ruangan komen.

6. Tarikh tutup sampai 31 Januari 2012.

Baca syarat2 macam panjang je. Tapi simple je pun. Korang takkan pening nyer lah. Aku akan mula start blogwalking lepas tarikh tutup. Senang aku nak terjah sumer blog sekali harung. Jom join ramai2. Pening pun tak pening. Trafik pun naek. Follower insyaAllah naek gak.

Jom ramai-ramai join! :) Kat SINI
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. balas kunjungan dari segmen yang sama dan follow sini ^^
    www.fatindiana.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO