Bacelor Pendidikan (Sains Pertanian) UPM

Assalammualaikum dan Selamat Pagi! :)

Jadual Peperiksaan Akhir
Bacelor Pendidikan (Sains Pertanian)

Time to study! :) hee..

Tips untuk dapat A


Kalau ikut jadual atas ni, STE3000 PTV paper first. Hurm.. Takde test 1, apatah lagi test 2!.. Mana nak cari markah tambahan ni?? (*matilah aku nak cover semua chapter!) Ok, jangan risau!! Sila buat assignment Dr. Ibrahim dengan kemas + baik. Banyakkan jumpa Dr. Ibrahim kat bilik dia supaya dapatlah hint sikit macam mana nak dapat markah untuk assignment tu. 60% kan assignment??.. 40% untuk final tu sikit je. :) *Ayat sedapkan hati --"

After that paper MGM3180 Keusahawanan pula. Dah tahu chapter apa yang masuk. Cuma tak tahu soalan apa!.. So, boleh tumpu pada bab-bab yang tersenarai je!
 
CPE3202 Kaunseling. Yang ni, batch sem 1 tak ambil lagi. Disebabkan Muna ni ex-diploma UPM, banyaklah kredit sem 1 yang dapat buat pengecualian. Yang ni tak tahu lagi bab mana yang masuk. Tapi, berdasarkan test 1, agak susah lah nak score subjek ni. Mungkin presentation dan kertas kerja dapat membantu. Hope so!

FCE3000 Kokurikulum. Hee.. love this subject! Subjek ni tumpu pada Dasar Sukan Negara dan bab seni persembahan tu tunggu pensyarah bagitahu ok? Yang ni test 1 dan test 2 sangat-sangat lah membantu untuk dapat A! Tinggal final dan ujian kemahiran je. So, good luck!

Jadual ni asyik berubah-ubah je. Hari tu last paper 8hb.
Betul lah cakap Kak Ida. Jangan excited sangat. Hahaha :D

Last but not least, good luck pada semua! adik-adik, akak-akak dan abang-abang!
Semoga dapat result yang cemerlang, gemilang dan terbilang!

* Target Dekan sem ni. agak-agak dapat tak? :)

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO