Rutin baru


Dear dearie :)
Hari ni macam biasa, main game dari pagi.. hee.. :)
Tapi, malam pula adik bongsu Muna ajar craft felt! hee..
Cubaan pertama tak cantik!
Yela, Muna ni tangan keras.. menjahit pun tak tahu.
Cubaan kedua dah ada improvement! I loike :)
Ingat nak buat satu untuk pemenang GA aritu.
(Maaf lah sebab lambat hantar! Busy maa! Nak pergi ke pejabat pos Bintulu hantar hadiah simple tu tak berbaloi! Kenapa? Sebab RM30 sahaja untuk tambang teksi! Mahal kan? So, sila fikir dua tiga kali sebelum nak mengata saya okay! Ada sebab ya!)
Dah la, nak sambung main game! See u soon. Nite!

-muna-

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO