Smartphone terbaru!!


Assalammualaikum..
Korang perasan tak, sekarang ni syarikat2 alat komunikasi berlumba2 nak keluarkan smartphone?? Perasan ke tak ni?? Yang terbaru, LG Prada. Masa cerita kat kawan, mesti ada yang cakap: " LG apa barang.. takde class..".. Ehhhh!! Pandai2 pulak nak cakap takde class.. tak payah la nak pandang brand tu sangat. Kalau Muna, Muna akan tengok pada spesifikasi telefon tu. Betul tak kawan2?? hee..

LG Prada boleh didapati secara eksklusif dengan Celcom. Dengan paparan 4.3” NOVA, kamera 8MP dan 1.3 MP front-facing one, 1.0 Ghz dual-core processor dan digunakan di Android 2.3 Gingerbread OS.. korang pasti akan jatuh cinta pandang pertama la!! Caya la~
 
Dengan harga serendah RM 1,518, dan jika anda adalah salah seorang 100 pelanggana pertama di outlet terpilih, anda berpeluang memiliki 'exclusive Bluetooth headset' bernilai RM499! Ohsem kan? Apa tunggu lagi?? Get yours today!! SINI
Pelan terbaik disediakan oleh Celcom untuk LG Prada
Hebat kan! :)
Untuk para Nuffnangers yang tak reti2 nak bukak Nuffnang tu, korang boleh join Celcom Giveaway.. 2 unit LG Prada phones dan vaucher Prada untuk Nuffy yang bertuah!! Mesti korang excited kan? Macam mana nak dapat barang free ni? (hahaha.. ayat tak boleh blah!) Jom terjah SINI
  1. Buat satu entri bertajuk “Celcom and Prada, the Perfect Match”
  2. Rekod diri SENDIRI menggunakan video dan tunjukkan pada Celcom secara kreatif bagaimana Celcom dan Prada boleh jadi PERFECT MATCH.
  3. Masukkan video yang korang dah upload ke YouTube ke dalam entri korang tu.
  4. Hantar link URL entri tu ke SINI
Yang paling bestnya, 3 video yang paling kreatif akan dapat: *bunyi drum*
  • Grand Prize: RM2,500 Prada Voucher + LG Prada Phone
  • 1st Runner Up : RM1,500 Prada Voucher + LG Prada Phone
  • 2nd Runner Up : RM1,000 Prada Voucher

Oh my Prada, oh my Prada.. Muna pun nak. Tapi tak berminat nak buat video ni :p hee.. 

Untuk maklumat lanjut boleh tengok SINI. Contest tamat pada pukul 12 tengah hari, 28hb March 2012 ni (Rabu).Good Luck!!

p/s: Lepas ni kalau orang tanya: " Kau guna handphone apa weh?".. dengan bangganya, sila jawab: "Aku guna LG Prada okay! Jangan main2 kau!" :P
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO