eContest AmBank



Assalammualaikum..
Apa benda pertama yang menjelma di fikiran korang bila orang tanya korang: "Apa impian korang ek?". Nak lawat 7 wonders? Start bisnes sendiri? Nak rumah sebuah.. kereta sebijik? Apa?? Kalau Muna la.. Muna nak jadi kurus dan cantik.. hee.. Dah kurus nanti nak tinggi plak. Macam mana ek nak bagi tinggi? Ada orang cakap tak boleh tinggi dah :'( 

AmBank ada buat eContest "Dreamer to Winner" di mana korang cuma perlu share impian korang. Senang je kan? Tak mau share? Best tau kalau dapat share pada public. Kenapa? Sebab..
  • Puas hati.. nanti dapat support dari kawan2 maya.. hehe..
  • Mana tahu dapat merealisasikan impian tu ke? Dapat RM 3000 lagi tu! Walawehh..
  • Dapat menang tiket wayang FREE!
  • Dapat voucher Starbuck bila korang diundi (VOTE) yummy~!

STEP 1 : 
Share impian korang dalam bentuk gamabar atau video secara kreatif. Pastikan korang ada dalam gambar atau video tu okay?! 

STEP 2 : 
Pergi AmBank's Dreamer to Winner page. Isi borang pendaftaran
 
STEP 3 :
Siap dah la! Nak buat apa lagi? S.M.I.L.E je :) hee..

Contest duration: 19 Mac sampai 30 April 2012. Jom join! Ayuh~.. hee.. Sekian, salam.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO