Business on Blog Celoteh Muna

Assalammualaikum..
Muna nak minta pendapat rakan2 blogger, adakah Muna patut buat satu lagi blog untuk mulakan hobi lama Muna ni? Apa hobinya? Bisnes.. hee.. Dulu Muna ada buat satu page dekat Facebook, tapi sebab kan e-mel lama ada masalah, Muna terus biarkan je macam tu. Sekarang nak mulakan balik. Macam mana ni? Nak buat satu blog baru, tapi takut tak terhandle pula. :(
Macam mana ni? Any suggestions? Oh ya! Boleh la LIKE page BLOG CELOTEH MUNA di SINI. Sekian, terima kasih. Ada cadangan boleh komen di bawah :) hee..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO