Tambah backlink dengan Commentluv!

Assalammualaikum..
Blog Celoteh Muna dengan baik hatinya telah memasang Commentluv untuk menolong rakan blogger yang ingin mendapatkan backlink untuk blognya. Muna malas nak taip panjang2 function Commentluv ni. Korang boleh taip kat Google Search :) hee..

So, selamat meng'enjoykan diri semasa berblogwalking ke Blog Celoteh Muna :) Have a nice day you all! Sekian, salam.

p/s: Nantikan tutorial cara memasang CommentLuv di blogspot dari Blog Celoteh Muna!
Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

  1. Kena cari guna google ke admin?terbaik ni...hehe

    ReplyDelete
  2. saya baru add commentluv tapi kenapa latest entry tak appear yer? saya budak baru belajar ajarin ku :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO