Miss You!



Assalammualaikum..
Miss sape pula la tengah2 malam ni? Eh?.. dah pagi la! hee.. Kenapa tak mengantuk lagi ni? (Gedik! Padahal tengah tahan ngantuk~!) Ok, nak update laju2. Muna busy nak final exam. Muna nak struggle untuk final year ni. Doakan Muna dapat result yang diingini ok? Lebih2 pun lagi bagus. Alhamdulillah. :)

Ok, Muna rindu sangat dekat iklan dari Mr. Nuffnang + Miss Churp Churp. Korang tolong lah jadi budak baik. Tolong klik iklan Churp Churp dan Nuffnang kat tepi tu. Satu jadi lah.. :p hee.. Buat Muna beli tiket nak balik Semenanjung macam blogger ni.. dapat beli tiket guna duit flyer je.. :( Muna ni dah la duit PTPTN dah nak habis. (Ok, tipU! habis dah..) Mula berjimat cermat makan.. hee.. Please ok? :)

Muna ingat nak study malam ni.. tapi dah ngantuk sangat ni. Kalau Muna lama tak update entri blog ni, maknanya broadband dah terminate! Kena bayar :p hee.. Ok lah, harap korang klik iklan sebelah. Love you all! :)
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO