Kerja berkumpulan yang macam HAREM!

Assalammualaikum..
Entri malam ni nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada my dearest blogger friend, WANNI. Thankz dear! Banyak benda tak puas hati dengan kerja berkumpulan malam ni!

Ketua ke pengarah?
Kalau nama nya KERJA BERKUMPULAN, kenalah buat sama2 kan!!~ Cam harem lah kau nak bising2 cakap itu ini.. tapi sepatah haram kerja kau tak buat! Aku tahu lah kau KETUA kan? tapi.. kau bukan PENGARAH nak mengarah2 orang! Aish.. tak faham aku aish dengan perangai ko ni!..

Pelajar akaun?
Bila tanya kau dulu ambil apa? Aku amik AKAUN.. diulang.. AKAUN ok!! Bila tanya apa beza GROSS SALARY dan NET SALARY, kau cakap: "Entahlah.. aku tak ingat sangat!" Amatlah malang menjadi guru akaun kau. Penat dia ajar kau.. tapi benda basic pun kau tak ingat! Sampai aku kena tanya Wanni.. (thankz Wanni!)

Couple kena sentiasa bersama ke?
Perlu ke kerja aku, kerja kau. Kerja kau, kerja kau lah! Entah apa2 lah kau ni.. kesian aku tengok awek kau tu tahu tak! Cam harem lah perangai kau tU! Aish..

Dah la.. aku malas nak melalut berjela-jela.. aku nak sambung menganjing kat Skype la.. Adios. Salam
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO