Aku minta maaf

Sedihnya aku korang buat aku macam ni! Mesti korang cakap, kenapa tulis kat blog? Perlu ke kau cerita kat semua orang yang kau ada masalah dengan kitorang? Perlu lah! Kenapa? Sebab kalau aku cerita kat blog, at least siapa2 yang baca entri ni akan tinggalkan komen. At least diorang akan cakap sabarlah Muna. Korang ada? Tak kan? Aku memang cepat marah.. tapi at least aku tak pernah nak komplen itu ini. Kerja yang patut buat dua orang, aku tugas sorang2. Korang pernah ambil tahu ke? Tak pernah kan? Even Idam pun aku tak cerita.. aku tak pernah nak luah masalah aku. Kalau aku tak tahan nak nangis pun aku nangis sorang2. Dah rasa nak gila sangat baru aku tepon Idam dan nangis. Bukan nak tarik perhatian atau nak buat cerita kesian. Aku cuma nak luah apa aku rasa je. Korang tak pernah nak ambil tahu kenapa aku tak datang tugas Sabtu.. kenapa aku marah2.. aish.. Entah lah. Aku cerita kat sini pun tak guna. Aku minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki.. banyak salah silap aku pada korang. Korang kan PERFECT! SEMPURNA! Fine! Aku ni pandai pun tak, malas lagi tu!.. dah lah. Aku harap korang lebih adil dalam membuat sebarang keputusan. Dulu kau juga yang nak minta tugas pagi je. Tak nak tugas petang. Sekarang ni nak tugas petang pula. Tinggal aku sorang tugas pagi. Memang ngada2 la kena dengan aku! Adios. Salam
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

  1. chill yewp sis (^_^)v tamo tension2 k..huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, tengah bersabar lah ni!.. :) hee..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO