Terima kasih abg Ben Ashaari

Assalammualaikum..
Kenapa dengan tajuk entry Muna?

Ok, biar Muna cerita. Sebelum ni, Muna akan update entry bila malam je. Lepas Muna join segmen berani mati, tapi takut nak mati tu.. followers datang mencurah2. Mungkin bagi abg Ben : " Ala, small matter je tu".. tapi bagi Muna, followers la menceriakan hidup Muna. Bila ada followers, Muna rasa berkobar2 nak buat entry yang bagus. Tak merapu2. Serius ok!
Pageview bagi post segmen abg Ben
Ha.. percaya tak? Muna ni newbie. Rasa macam excited pulak bila tengok pageview banyak tu! hee.. Followers pun dari 8 orang jadi 30 orang dalam masa sehari! Fulamak.. caya lah!
Penyumbang traffic
Dan referring URL yang paling banyak menyumbang traffic ke blog Muna adalah blog abg Ben :) hee.. Tu yang semangat buat entry ni untuk abg Ben :) Terima kasih sangat2 abg Ben.

Sekian saja dari Muna. Salam

Ranking: 5

{ 9 comments... read them below or add one }

  1. mesti semangat berkobar2 ni...
    teruskan usaha untuk maju...
    Abg Ben pun dah follow awk jugak...
    Tahniah...

    ReplyDelete
  2. Akak pun excited tgk ur followers adik increasing!suke kan?huhu.Happy blogging, dear!

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH

    ni br permulaan

    rajen2 kn join segmen

    knl sume org

    cr idea fresh n update slalu

    tiru papa ben tu..kalo nk berjaye la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Iffah :)

      Delete
    2. Lagi satu.. Muna tak suka tiru orang.. Muna suka jadi diri sendiri :)

      Delete
  4. baguslah macam tu.btw,enjoy blogging :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO