Share Churp churp dapat reward

Assalammualaikum.
hari ni Muna nak cerita pasal kempen Churp Churp pertama yang Muna join :) hehe.. 

Comel je kan burung biru tu? hehe.. Inilah kempen pertama Churp Churp yang Muna join. Muna ni freshie lg dalam arena blogging ni. Muna nak try lah kan buat duit poket dengan Churp Churp ni. Harap-harap ada kawan2 yang sudi tolong Muna. hehe..

Jangan risau. Kalau tak ada blog pun boleh join lah! Tak percaya? klik SINI untuk daftar. Lepas daftar, korang heboh2kan dekat kawan2 lain. Setiap seorang yang mendaftar, korang akan dapat RM1.00! Semakin banyak kawan2 korang yang daftar, semakin banyak juga la reward yang korang akan dapat. Hehe.. Ok!.. Muna nak study ni. Ada test PRT 2004 (Keusahawanan Agroteknologi) esok. Doakan yang terbaik untuk Muna. Sekian saja celoteh Muna pada petang ni. Terima kasih kerana sudi membaca celoteh Muna :)
*Lupa! jangan lupa mendaftar ye? klik SINI. Kalau tak nak daftar pun tak apa. Tekan je kalau baik hati :)

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO