6L Electric Pressure Cooker

Assalammualaikum..
Hari ni Muna nak review satu produk.. Muna suka review produk kan :p


Ok. Korang suka memasak tak? Ok, kat sini milkAdeal ada buat satu deal.. 6L Electric Pressure Cooker keluaran Midea Scott & English Electronics Sdn. Bhd. ada diskaun sebanyak 45%!! Wow!! Banyak tu!~ Harga asal RM449, tapi selepas diskaun RM249!.. Banyak kan?..

Ok, apa yang bagusnya electric pressure cooker ni?.. Dengan adanya produk ni, korang tak perlu tunggu lama untuk menyediakan meal kat dapur korang. Midea Scott & English Electronics Sdn. Bhd reka cooker ni untuk memudahkan korang memasak dengan hati yang girang gumbira.. Kenapa? Sebab ia adalah automatic stainless steel pressure cooker dengan lapan built-in program yang berlainan.. So, korang boleh enjoy pelbagai jenis makanan dalam masa beberapa minit je!


Highlights

  • No fume
  • Cooks fast, saves energy
  • Retain nutrients
  • Brushed stainless steel finish
  • 3-ply stainless steel cooking pot
  • 10 proven safety mechanisms
    • Safety cover operation
    • Anti-blockade protection
    • Pressure limit control
    • Temperature control protection
    • Overheat protection
    • Pressure relief device
    • Pressure control
    • Overcurrent protection
    • Coverless protection
    • No pot protection
  • Advance microprocessor technology
  • Delay cooking timer (24-hr)
  • 8 built-in programs: Soup, Rice, Porridge, Congee, Meal / Chicken, Steam / Stew, Bean / Tendons, Cake
  • 3 adjustable texture modes: Strong fragrance, Standard, Faint scent
  • Automatic keep warm function
Nak tahu lebih lanjut boleh klik SINI.. 

*Tell your friends about this deal and be rewarded with every purchase they make through this link.. HERE
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO