Bulan Ramadhan menjelma :)



Alhamdulillah. Sedar tak sedar kita dah masuk bulan Ramadhan. Muna pula tak lama lagi bakal masuk ke UPM Serdang. Ada tak siapa2 yang belajar di situ? Cuaknya.. hee.. Dah lama tak update blog. Busy sangat.

Dalam tak berupdate pun, akaun Nuffnang Muna dah ada RM1.50. hee.. Suka lah.. :) Bukan senang tau! Takpe2.. nanti Muna usaha keras sikit. Kawan2 support la Muna ya? :)

Selain itu, Muna nak share sikit:

Cara paling senang beramal di laman sosial di bulan Ramadhan.

Cara paling senang + mudah untuk beramal di Facebook. Korang tak perlu keluarkan duit. Cuma tekan LIKE di SINI. Setiap LIKE yang korang tekan tu, Colgate akan sumbangkan 50sen. Mudah je kan? Jom lah ramai2 beramal. Setiap hebahan pula Colgate akan sumbangkan RM1. Bukan pada korang, tetapi kepada pihak yang lebih layak dan lebih memerlukan bantuan tu :) Jom ringankan tangan anda :) hee..


FriendlyFashion.my pemenang online shop of the year!


Siapa kat sini sukakan barang2 preloved atau berniat nak jual barang2 preloved anda? Boleh lah buat demikian di SINI. Apa tunggu lagi?? Sempena bulan Ramdhan ni harga berpatutan diberikan kepada anda :)

CIMB nak bagi Samsung Galaxy S3S setiap BULAN!!

Okay, kepaa para pengguna debit card CIMB, jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mendapatkan Samsung Galaxy S3S secara PERCUMA dari CIMB!!... Okay, diulang taip.. PERCUMA okay? :) Macam mana caranya? Mudah saja. Cuma klik SINI dan ikut step by step ok dear? 

Jangan lupa, klik butang DONATE sekali tau!

Tag :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO